Прва помоћ

Прва помоћ   Општинско такмичење подмлатка у пружању прве помоћи одржано је у ОШ “Ђорђе Крстић”. Такмичари су имали прилике да на девет радних, забавних и одморних полигона, провере своја знања, додатно се упознају са радом Црвеног крста,  као и да се разоноде и забаве.…
Детаљније

Како написати читалачки дневник?

Како написати читалачки дневник? Како написати читалачки дневник је била тема наше библиотечке секције са ученицима 4. разреда. Наши вредни четвртаци већ се увелико припремају за полазак у 5. разред и за вођење читалачких дневника приликом обраде лектира и анализе дела на часовима српског језика.
Детаљније

Предавање МУП-а

Предавање МУП-а   Представници МУП-а одржали су предавање за ученике 3. и 4. разреда. Ученици су добили веома корисне информације о пожарима, поплавама и земљотресима, као и о заштити и превенцији од истих.
Детаљније

Триолица

 ТриолицаМиа Илијашевић 4/5 и Марко Докић 4/3 освојили су прва места на градском такмичењу вокалних солиста ,,Триолица” и пласирали се на Републичко такмичење. Браво за наше распеване славујчиће и наставницу музичке културе Зорицу Тубин која вредно припрема ученике.
Детаљније

Крв живот значи

Крв живот значи   Ученица наше школе, Лидија Бакић 2/5, освојила је 2. место на конкурсу “Крв живот значи”.  Дана 10. маја присуствовала је додели награда Црвеног крста  за постигнут успех у категорији ликовних радова од 1. до 4. разреда. Честитамо на овом успеху!
Детаљније

Занимања у 1/4

Занимања у 1/4   У одељењу 1/4 један тата представио је ученицима занимања која постоје у области финансија и рачуноводства. Наши прваци уживали су у многобројним занимањима на веома занимљив начин.
Детаљније