pencil-152713_640
Презентација школе Оксфорд академија
Kindori
images

Презентација школе Оксфорд академија

Представници ове школе истакли су да, након завршене Медицинске школе, ученици имају могућност уписивања Медицинског факултета или заспослења након завршеног средњошколског образовања.

Наглашено је да је образовање за IT стручњаке тренутно врло тражено и да је посао којим ће се бавити врло плаћен. Истакнут је и значај овог посла у иностранству.

Презентација је врло лепо осмишљена и реализована кроз квиз у коме су ученици радо учествовали.  Проверено је колико ученици добро познају чињенице о здрављу, људском телу и навикама човека.

Нека од питања која су постављена ученицима:

  1. Највећи орган у људском телу је?
  2. Да ли је мозак активнији дану или ноћу?
  3. Колико пута човек трепне у једној минути?
  4. Колико времена човек просечно проведе на интернету?
  5. Колико бракова је склопљено након упознавања путем интернета?

Ученици су за тачне одговоре добили награде (лоптице, качкете, торбице, флашице, фризби, беџеве, батеријске лампе, ранчеве)
Сваки ученик је освојио поклон.
Ученици могу учествовати и у наградној игри и освојити бесплатну школарину у првој години школовања. Треба да усликају свој поклон и означе страницу школе на Инстаграму.


Презентацију организовале наставница математике и руководилац Тима за професионални развој ученика Ана Пецић и библиотекарка и наставница српског језика и књижевности Јелена Стојчевски.

Повезано

Пријава за полагање пријемног испита
Пријава за полагање пријемног испита
Детаљније
Презентација школе Војна гимназија
Презентација школе Војна гимназија Расписан је конкурс за упис у Војну гимназију. У прилогу је брошура.Конкурс је отворен од 15. фебруара до 31. марта 2023.…
Детаљније
Презентација музичке школе
Презентација музичке школе Презентација музичке школе „Ватрослав Лисински“ У библиотеци наше школе 2.3.2021. године организована је презентацација МШ „Ватрослав Лисински“ за ученике 2. и 3. разреда…
Детаљније
Презентација XIII београдске гимназије
Презентација XIII београдске гимназије Презентација XIII београдске гимназијеУ нашој школи, 16. 3. 2022, у току недеље обележавања дана школе, организована је посета професора и ученика…
Детаљније