pencil-152713_640
Презентација XIII београдске гимназије
Kindori
images

Презентација XIII београдске гимназије


У нашој школи, 16. 3. 2022, у току недеље обележавања дана школе, организована је посета професора и ученика XIII београдске гимназије који су презентовали своју школу ученицима 8. и 7. разреда.


Тим за професионални развој ученика је на овај начин желео да приближи и олакша појединим ученицима избор средње школе.


Професор филозофије Зоран Башић је ученицима представио образовни план ове гимназије као и резултате ученика на крају средњошколског школовања. Нагласио је да је циљ свих професора  XIII београдске гимназије стицање знања из различитих области, осамостаљивање и самостално истраживање ученика, као и њихов лични развој, унапређивање и изградња личности појединаца и добар успех при упису на факултет.

Посебно је истакнуто да је око 70% ученика успело да упише жељени факултет, што је показатељ доброг учења и усмеравања у овој школи.
Професорка историје Душица Бишевац, која је и сама била ученик ове гимназије, је из свог искуства представила образовноваспитне циљеве, као и визију ове школе.  
Нашим ученицима је било омогућено да постављају питања и размене утиске и са ученицима XIII београдске гимназије, који су некада били ученици наше основне школе.

Повезано

Пријава за полагање пријемног испита
Пријава за полагање пријемног испита
Детаљније
Презентација школе Војна гимназија
Презентација школе Војна гимназија Расписан је конкурс за упис у Војну гимназију. У прилогу је брошура.Конкурс је отворен од 15. фебруара до 31. марта 2023.…
Детаљније
Презентација школе Оксфорд академија
Презентација школе Оксфорд академија Презентација школе Оксфорд академијаПредставници ове школе истакли су да, након завршене Медицинске школе, ученици имају могућност уписивања Медицинског факултета или заспослења…
Детаљније
Презентација музичке школе
Презентација музичке школе Презентација музичке школе „Ватрослав Лисински“ У библиотеци наше школе 2.3.2021. године организована је презентацација МШ „Ватрослав Лисински“ за ученике 2. и 3. разреда…
Детаљније